23 Mart 2012 Cuma

Letitbit ile 1000dl/17$ Tüm ülklere vede 10k izleme 30$



Evet arkadaşlar geçmişte çok kullandığım ama son dönemdeki avrupa menşeili filehostların bir bir bizim kazançlarımızı bir anda yok etmeleri ve sopa yasası korkusuyla avrupa vede amerika menşeili filehostların haber vermeden ortaklık sistemini kapatması sebebi ile artık gerçeği görerek işin erbabı ruslara dönmenin zamanı geldiğini düşünerek bu sistemi sizlere tanıtmak isterim.

Ödemeler
Paypal ve Webmoney seçeneği mevcut.Ödemeyi Paypal için 15$ Webmoney için 5$ olduğunda isteyebiliyorsunuz.İstedikten sonra ödemeniz bir kaç gün içinde hesabınızda.Bazen daha erkende ödeme gelebiliyor.Referanslarınızdan %25 kazanç alabiliyorsunuz.


Upload sınırı yok
Uploadlarınızı hem site üzerinden hemde ftp üzerinden yapabilirsiniz.Ftp'leri çok hızlı.En güzel yanıda rusların sınırsız alan vermeleri

Veeee en yeni ve en güzel bir özelliğide internet üzerinden videolarınızı izletebilir ve her ülkeyi aynı sayıyor.Her 10k izlenme için hangi ülkeden olursa olsun yeterki benzersiz olsun tam 30 usd ödeme yapıyor.

Google translate ile video izleme için şartları

Bu istatistik sitelerinde kodu kullanarak video dosyalarını, kazanç gösterir.
Ödeme - 30 $ 10.000 benzersiz viewings. Bu, aşağıdaki koşulları ile tüm dosyaları eşsiz manzarasıyla içerir:
1. Dosya Boyutu 5MB daha fazla
2. Oynanan% 50'den fazla video
Bu kurallar, Mart 2012 yılına kadar test modu.

05.03.2012 itibari ile 10k izlemeye 50$ verme kararı alınmış ve 1 gb lik dosya yüklerseniz ve tamamı izlenirse bu ödeme seçeneği geçerli 1 gb altındaki videolar için kademeli olarak ödeme seçeneklerini kendilerine göre değiştirmektedirler.

Ortaklık programı (internet üzerinden para kazanın)

Yapmanız gereken tek şey, `Bundan sonra web sitenizde mesaj veya e-posta ile arkadaşlarınıza gönderebilir, eşsiz bir URL alırsınız www.letitbit.net bir dosya yüklemek için.

kayıt olmayı unutmayın!!

Herkes bizimle çalışabilir.

Biz dosyalarınıza benzersiz yüklemeleri için para öderiz ..

Biz her 1.000 benzersiz indirme için 15 $ ödeme. Ancak, fiyatlar ödeme ve trafik kalitesi ile değişir.

Diğer dosya barındırma hizmetlerinin aksine, TÜM ülkeden indirme ödenir.

Bir ödeme almak istiyorsanız, sadece bir istek yapın.WebMoney sistemi üzerinden asgari ödeme 5 $ ve 15 $ PayPal sistemi üzerinden.


İlk üyelik alırken Turba seçerseniz 17 usdye kadar kazanç sağlayabiliyorsunuz.


2) Turba


ödeme kanıtı


Referanslı üyelik






Referanssız üyelik

Üye olunuz

Bol kazançlı günler merak ettiğiniz özellikleri olursa konu altında sormaya çekinmeyin bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.Yeni keşfettiğim mükemmel bir özellik daha belirtmek isterim letitbit ile torrent dosyaları çekerek isterseniz rarlayıp şifreleme imkanınızda var nasıl yapılacağı hakkında kısa zamanda ya resimli yada videolu anlatım yapacağım.

Lütfen soru ve önerilerinizi konu altına ekleyin



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder